A A

KBO Boschweg

KBO Boschweg : bedank-dag vrijwilligers


De vrijwilligers van KBO Boschweg hebben een bedank-middag aangeboden gekregen. Het vele werk, dat al deze vrijwilligers verrichten voor KBO Boschweg, mag op zijn tijd beloond worden. Deze keer met een gezellige middag, samen in de Kajuit. De rode draad werd gevormd door een Pub-quiz, met vragen over uiteenlopende onderwerpen. Deze ‘hersengymnastiek’ viel in goede aarde. Muzikale omlijsting was er middels het eenmansorkest Sjef van Liempt. Hij zorgde ervoor, dat de dansvloer niet voor niets was uitgelegd. Afsluitend werd genoten van een heerlijk diner in buffet vorm, verzorgd door catering Arjan van Goch.
Een geslaagde middag, waarmee we alle vrijwilligers van KBO Boschweg een groot ‘dank-je-wel’ hebben kunnen zeggen.
Ale extra activiteiten dit jaar staan nog op de agenda : Sinterklaasmiddag 26 nov in de Kajuit en de Kerstviering 17 dec in het Gasthuis.
De winnaars van de Pub-quiz.....alias de Molenaars !

Prijsuitreiking competities 2017-2018


Woensdag 16 mei zijn de prijzen uitgereikt van de competities 2017-2018. Voor de 4 klassen in het biljarten en het rikken en jokeren werden de ereplaatsen met prijzen en bekers beloond. Dankzij Stichting de Kajuit hebben we nieuwe bekers én wisselbekers kunnen aanschaffen. De uitreiking werd deze keer gedaan door een 'mystery guest'. Voorzitter Wim Gevers kondigde de 'mystery guest' aan, en toen verscheen, onder de klanken van zijn bekende walk on tune, de look-a-like van Michael van Gerwen op het toneel. Geheel in stijl, met een super darts pijl, gaf hij ons een inkijkje in zijn hectische leven.
Het moet gezegd worden, het uitreiken van de prijzen, ging hem goed af. De winnaars waren : biljarten A Wim van Gestel, B Jan Wouters, C Martien Versantvoort. Voor het rikken was dat Antoon van Heertum, en voor het jokeren Ria van Kaathoven. Proficiat alle prijswinnaars.
Natuurlijk werden de mensen van de organisatie bedankt (Toon van de Meerakker, Louise de Jongh), de barmedewerkers en de vele vrijwilligers, die nodig zijn om de soosmiddagen goed te laten verlopen.
We kijken al weer uit naar de start van de nieuwe competities in september!

Algemene Leden Vergadering KBO Boschweg


Maandag 29 januari heeft KBO Boschweg de jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Er was een goede opkomst. Het jaarverslag 2017 van secretaris Wim Gevers was een goede samenvatting van de gebeurtenissen in dat jaar. Het 50-jarig jubileum had daarin natuurlijk een belangrijke plaats. Ook de vele activiteiten voor de leden kwamen in het verslag terug. De samenwerking binnen Schijndel en Meierijstad met andere KBO afdelingen werd duidelijk gemaakt. Er werd ook inzicht gegeven in ondersteunende functies vanuit KBO, zoals voor belasting, ouderen advies en hulp bij gemeentelijke zaken. Het jaarverslag is ook terug te vinden op de website, onder de rubriek ‘Nieuwsbrieven’.
Penningmeester Henk van Uden gaf een toelichting op de financiën. Henk deed dat voor de laatste keer, hij wordt opgevolgd door Christien Verbruggen. We danken Henk voor de vele jaren, dat hij de functie van penningmeester op zich genomen heeft. Henk blijft nog actief binnen het bestuur. Voor Henk en Christien was er een mooi bos bloemen (zie foto).
Na afloop van de vergadering kon men nog genieten van de gezelligheid en de gastvrijheid van KBO Boschweg en de Kajuit.