A A

KBO Boschweg

Website

De website, waarop u nu terecht gekomen bent, zal vanaf september 2019 niet meer bijgewerkt worden.
Er wordt gewerkt aan een nieuwe website, met als adres https://www.kbo-brabant.nl/kbo-schijndelboschweg/.

De leden zullen via de nieuwsbrief op de hoogte blijven van de vorderingen hiervan. Ook via de media (MSK) zal hier tzt aandacht aan worden besteed.

Voor meer informatie : wim.gevers@home.nl, 06 - 2126 1478.

Bestuur KBO Boschweg.

Gymclub KBO Boschweg

De gymclub van KBO Boschweg komt elke maandagochtend bij elkaar in SCC de Kajuit. Onder leiding van Karin Willems worden er dan op een fanatieke, maar verantwoorde manier lichamelijke oefeningen gedaan. Ook het sociale aspect, kopje koffie of thee en gezellig met elkaar ‘buurten’, hoort daarbij.
Als afsluiting van het jaar heeft de gymclub afgelopen maandag een spelletjes circuit met een liedjes-quiz gehouden bij beugelbaan Weidonk.
In september gaat men weer verder. Belangstelling? Neem dan gerust contact op met KBO Boschweg. Fijne vakantie voor iedereen.

Competities 2018-2019


Woensdag 22 mei zijn de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de competities in het seizoen 2018-2019. Het betreft hier de 3 klasses binnen het biljarten en de kaartcompetities voor rikken en voor jokeren. Wederom hadden Louise de Jongh en Toon van de Meerakker gezorgd voor een goede organisatie en administratie van de verschillende onderdelen.

De prijsuitreiking werd gedaan met Cor van der Aa, voorzitter van KBO Kring Meierijstad. Op bijgevoegde foto staan de prijswinnaars, samen met Cor van der Aa.


Alweer een mooi seizoen met activiteiten in SCC de Kajuit is afgesloten. Met dank natuurlijk aan alle deelnemers.

Dagreis naar Volendam, 21-05-2019


De dagreis had bestemming Volendam, maar voordat we daar arriveerden, konden we kennis maken met alles rondom kaas en klompen maken. Alsof we weer terug waren in Schijndel !
Volendam verkennen werd op eigen houtje gedaan, maar niet nadat we ook hier de geschiedenis hadden gezien en gehoord in het Volendams Museum. Als afsluiter was er natuurlijk een overheerlijk diner, ditmaal in het restaurant bij kasteel Haarzuylens. Toon van de Meerakker en Jan Wouters hadden de organisatie weer prima voor elkaar. Busschauffeur Hein Bos verzorgde de reis op een veilige en gezellige manier. Een zeer geslaagde dagreis voor KBO Boschweg.