A A

KBO Boschweg

Competities 2018-2019


Woensdag 22 mei zijn de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de competities in het seizoen 2018-2019. Het betreft hier de 3 klasses binnen het biljarten en de kaartcompetities voor rikken en voor jokeren. Wederom hadden Louise de Jongh en Toon van de Meerakker gezorgd voor een goede organisatie en administratie van de verschillende onderdelen.

De prijsuitreiking werd gedaan met Cor van der Aa, voorzitter van KBO Kring Meierijstad. Op bijgevoegde foto staan de prijswinnaars, samen met Cor van der Aa.


Alweer een mooi seizoen met activiteiten in SCC de Kajuit is afgesloten. Met dank natuurlijk aan alle deelnemers.

Dagreis naar Volendam, 21-05-2019


De dagreis had bestemming Volendam, maar voordat we daar arriveerden, konden we kennis maken met alles rondom kaas en klompen maken. Alsof we weer terug waren in Schijndel !
Volendam verkennen werd op eigen houtje gedaan, maar niet nadat we ook hier de geschiedenis hadden gezien en gehoord in het Volendams Museum. Als afsluiter was er natuurlijk een overheerlijk diner, ditmaal in het restaurant bij kasteel Haarzuylens. Toon van de Meerakker en Jan Wouters hadden de organisatie weer prima voor elkaar. Busschauffeur Hein Bos verzorgde de reis op een veilige en gezellige manier. Een zeer geslaagde dagreis voor KBO Boschweg.

Koninklijke Onderscheidingen


Vandaag, vrijdag 26 april 2019, hebben bestuurslid Toon van de Meerakker en oud-bestuurslid Henk van Uden een welverdiende Koninklijke onderscheiding ontvangen. Onder het toeziend oog van hun partner, familie en genodigden, kregen Toon en Henk het lintje opgespeld door burgemeester Van Rooij. Hun vele verdiensten als vrijwilliger, niet alleen voor KBO Boschweg, vormden de basis voor deze terechte onderscheiding. Initiatiefnemer Jan van de Hoeven (oud voorzitter) had eer van zijn werk om alle gegevens te achterhalen voor deze 2 toppers. Proficiat, Toon en Henk, namens heel KBO Boschweg.

Algemene Ledenvergadering 28-01-2019


Tijdens een goed bezochte ALV hebben de aanwezigen een overzicht gekregen van de activiteiten en de financiën over 2018.
Het verslag en de cijfers werden met goedkeuring ontvangen en een welgemeend applaus
ondersteunde deze goedkeuring.
Tijdens de vergadering werd afscheid genomen van bestuurslid Henk van Uden. Zijn taken als bestuurslid, penningmeester, afgevaardigde in het bestuur van SCC de Kajuit en als vertegenwoordiger in de projectgroep voor het nieuwe wijkgebouw werden uitvoerig belicht door voorzitter Wim Gevers. Als dank kreeg Henk, samen met zijn vrouw Wilma, een aantal leuke attenties.

Het jaarverslag 2018 vindt u onder het onderdeel 'nieuwsbrieven'.