A A

KBO Boschweg

Algemene Ledenvergadering 28-01-2019


Tijdens een goed bezochte ALV hebben de aanwezigen een overzicht gekregen van de activiteiten en de financiën over 2018.
Het verslag en de cijfers werden met goedkeuring ontvangen en een welgemeend applaus
ondersteunde deze goedkeuring.
Tijdens de vergadering werd afscheid genomen van bestuurslid Henk van Uden. Zijn taken als bestuurslid, penningmeester, afgevaardigde in het bestuur van SCC de Kajuit en als vertegenwoordiger in de projectgroep voor het nieuwe wijkgebouw werden uitvoerig belicht door voorzitter Wim Gevers. Als dank kreeg Henk, samen met zijn vrouw Wilma, een aantal leuke attenties.

Het jaarverslag 2018 vindt u onder het onderdeel 'nieuwsbrieven'.

Sfeervolle kerstviering


KBO Boschweg had afgelopen maandag een zeer sfeervolle kerstviering in het Gasthuis. Met muzikale opvulling door gitaarclub Pizzicato uit Zijtaart beleefden een kleine 100 leden een fijne middag. Het kerstdiner, verzorgd door het Gasthuis, zorgde voor een smakelijke afsluiting. Het bestuur van KBO Boschweg wenst al haar leden fijne feestdagen en een goed en gezond 2019.

KBO Boschweg : bedank-dag vrijwilligers


De vrijwilligers van KBO Boschweg hebben een bedank-middag aangeboden gekregen. Het vele werk, dat al deze vrijwilligers verrichten voor KBO Boschweg, mag op zijn tijd beloond worden. Deze keer met een gezellige middag, samen in de Kajuit. De rode draad werd gevormd door een Pub-quiz, met vragen over uiteenlopende onderwerpen. Deze ‘hersengymnastiek’ viel in goede aarde. Muzikale omlijsting was er middels het eenmansorkest Sjef van Liempt. Hij zorgde ervoor, dat de dansvloer niet voor niets was uitgelegd. Afsluitend werd genoten van een heerlijk diner in buffet vorm, verzorgd door catering Arjan van Goch.
Een geslaagde middag, waarmee we alle vrijwilligers van KBO Boschweg een groot ‘dank-je-wel’ hebben kunnen zeggen.
Ale extra activiteiten dit jaar staan nog op de agenda : Sinterklaasmiddag 26 nov in de Kajuit en de Kerstviering 17 dec in het Gasthuis.

Prijsuitreiking competities 2017-2018


Woensdag 16 mei zijn de prijzen uitgereikt van de competities 2017-2018. Voor de 4 klassen in het biljarten en het rikken en jokeren werden de ereplaatsen met prijzen en bekers beloond. Dankzij Stichting de Kajuit hebben we nieuwe bekers én wisselbekers kunnen aanschaffen. De uitreiking werd deze keer gedaan door een 'mystery guest'. Voorzitter Wim Gevers kondigde de 'mystery guest' aan, en toen verscheen, onder de klanken van zijn bekende walk on tune, de look-a-like van Michael van Gerwen op het toneel. Geheel in stijl, met een super darts pijl, gaf hij ons een inkijkje in zijn hectische leven.
Het moet gezegd worden, het uitreiken van de prijzen, ging hem goed af. De winnaars waren : biljarten A Wim van Gestel, B Jan Wouters, C Martien Versantvoort. Voor het rikken was dat Antoon van Heertum, en voor het jokeren Ria van Kaathoven. Proficiat alle prijswinnaars.
Natuurlijk werden de mensen van de organisatie bedankt (Toon van de Meerakker, Louise de Jongh), de barmedewerkers en de vele vrijwilligers, die nodig zijn om de soosmiddagen goed te laten verlopen.
We kijken al weer uit naar de start van de nieuwe competities in september!