A A

11-09-2018 | Keezen bij St. Barbara voor een Tovertafel: Doe mee!
Op woensdag 26 september a.s. organiseert Dorien Romme, medewerker bij Laverhof, een Keez-toernooi bij St. Barbara in Wijbosch voor de aanschaf van een Tovertafel.
De kosten bedragen € 5,- per deelnemer en de volledige opbrengst is bestemd voor de Tovertafel.
Tovertafel
Dorien: “Met het organiseren van het Keez-toernooi wil ik een steentje bijdragen aan de vele acties die opgezet zijn voor de aanschaf van een Tovertafel.
Veel bewoners houden van spelletjes. Helaas kun je de meeste spelletjes maar met maximaal vier personen tegelijk spelen.
De Tovertafel biedt hiervoor uitkomst! Hierbij kun je meer mensen betrekken en het kan samen met personeel of familie gedaan worden, maar ook nog zelfstandig door de bewoner zelf.
De Tovertafel stimuleert mensen met dementie tot meer beweging en sociale interactie. Bovendien levert de Tovertafel waardevolle momenten op met familieleden en verzorgers. Ik hoop op een grote opkomst!”

Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur en nadat de spelregels zijn uitgelegd, start om 19.30 uur het toernooi. Er zijn vijf rondes van maximaal 50 minuten. Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen!
Inschrijven kan tot 20 september via het inschrijfformulier verkrijgbaar bij ’t Torentje van
St. Barbara.
Doet u mee?

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:
Irma van der Meijs, medewerker pr en communicatie, Eerdsebaan 1A, 5482 DA Schijndel,
tel. 073 - 544 33 00.
Terug