A A

18-12-2012 | De Seniorenwijzer 2013 is van de persen.
Voor het derde jaar op rij is er een zelfstandige seniorenwijzer in de markt gezet. Het is een uitgave van de Seniorenraad in samenwerking met de KBO-Schijndel en Welzijn De Meierij. Een en ander met dank aan drukkerij ’t Vierspan en de sponsoren die het mogelijk maken om de redactionele gedachten ook in tastbaar resultaat om te zetten.
De seniorenwijzer is een aanvulling op de gemeentegids en bevat voor senioren relevante informatie.
Door de layout en de opzoekmogelijkheden is het een prettig hanteerbare seniorengids geworden die geënt is op de veelgehoorde verzuchting “wat wil ik weten en waar kan ik het vinden”?

Wie ontvangt de Seniorenwijzer?
De Seniorenwijzer is gratis en wordt thuis bezorgd bij alle inwoners van Schijndel van 65 jaar en ouder en de leden van de KBO. Dat betreft dan 3100 huishoudens.
De bezorging daarvan is in de vertrouwde handen van vrijwilligers van KBO en Welzijn De Meierij, die zullen zorgen dat voor het einde van het jaar de Seniorenwijzer bij u in de bus ligt, met uitzondering van de leden van de KBO-Boschweg die geduld zullen moeten hebben tot 8 januari 2013.

Welke senioren staan niet op de bezorglijst?
Dat zijn de senioren die het geluk hebben nog in de leeftijdscategorie 50-65 jaar te behoren en geen lid zijn van de KBO. Geen nood, in de oplage is hier rekening mee gehouden en zij kunnen de gids gratis ophalen aan de balie van Welzijn De Meierij (BWI Het Palet), het Gemeentehuis en Voets Boek- en Kantoorboek- handel (Markt 13A).

Correcties en mutaties.
Ondanks dat een team van zes redactieleden hebben gewaakt over de juistheid van de gegevens is het niet te voorkomen dat er helaas fouten in de tekst blijven staan.
Herstel van onjuistheden en veranderingen in de loop van 2013 zullen plaatsvinden in de digitale versie op www.seniorenraadschijndel.nl

Voor meer informatie, telefoon 073-5492946 of e-mail naar info@seniorenraadschijndel.nl.
Terug