A A

17-11-2014 | Informatiebijeenkomsten Laverhof
Laverhof geeft informatiebijeenkomsten in St. Barbara en Cunera | De Bongerd.
De bijeenkomsten met als onderwerp ‘Wonen en zorg: nu en in de toekomst!’ vinden plaats op:
25 november a.s. van 19.00 tot 20.30 uur in St. Barbara te Wijbosch
2 december a.s. van 19.00 tot 20.30 uur in Cunera | De Bongerd in Heeswijk
In Nederland staat ‘de zorg’ hoog op de politieke agenda: er moet meer gedaan worden met minder mensen, de overheid trekt zich meer terug en de gemeenten krijgen meer taken om samen met de burgers een compleet pakket aan voorzieningen te realiseren. De verschuiving van zorg van AWBZ naar gemeente en zorgverzekering, het scheiden van wonen en zorg en de participatiemaatschappij zijn onderwerpen die deze avond aan de orde komen.

In een presentatie zal Dominique den Brok, directeur cluster Behandeling, Revalidatie en Ondersteuning Thuis van Laverhof, uitleg geven over de komende veranderingen en wat dit gaat betekenen voor de burger en zijn omgeving.

Margot Damen en Yolanda Verstegen, respectievelijk teammanager Ondersteuning Thuis Schijndel en Heeswijk, gaan in op hoe Laverhof op de nieuwe situatie inspeelt en wat zij belangrijk vinden bij de ondersteuning van burgers.

Er is gelegenheid voor het stellen van vragen. Voor persoonlijke vragen of het maken van een afspraak, kunt u na afloop terecht bij de aanwezige consulent van het cliëntservicebureau.

U bent van harte welkom!
Terug