A A

27-10-2015 | Senioren Woonbeurs 2015
Dat het thema “een leven lang veilig en comfortabel wonen” enorm in de belangstelling staat bij de Schijndelse senioren werd opnieuw bewezen tijdens de eerste Senioren Woonbeurs.

Op zaterdag 17 oktober 2015 werd in ’t Spectrum de Senioren Woonbeurs gehouden.
Een evenement waarvoor de Seniorenraad Schijndel zich, samen met een aantal partners, sterk gemaakt had.
De verwachting dat er veel belangstelling voor zou zijn werd ruimschoots overtroffen.
Al meteen vanaf de opening tot aan de sluitingstijd was het een drukte van belang.
Het was zelfs af en toe een beetje dringen geblazen rond de tientallen kraampjes waarin de deelnemers zich presenteerden.

Alle aspecten die te maken hadden met het langer thuis blijven wonen werden getoond:
van hulpmiddelen tot meubilering en stoffering; van moderne techniek en veiligheid in en rondom huis tot aan verzorging; van voeding tot bewegen, alles kwam aan bod.
Een belangrijke factor was natuurlijk ook de woning op zich, in een gehuurde of eigen seniorenwoning, of de aanpassing van de eigen woning.
Ook werd de mogelijkheid getoond van kant- en klare instapunits.

De Senioren Woonbeurs was natuurlijk een mooie gelegenheid om onszelf onder de aandacht te brengen. Talrijke bezoekers brachten een bezoek aan onze kraam waar zij deskundig werden geïnformeerd over de Seniorenraad Schijndel. Voor dat doel was ook een folder*) ontwikkeld waarin in heldere taal uitleg over de Seniorenraad wordt geboden.

Al met al kan van een zeer geslaagde dag worden gesproken. En de naamsbekendheid van Seniorenraad Schijndel zal zeker een forse sprong voorwaarts gemaakt hebben.

Seniorenraad op de Senioren Woonbeurs Stand Seniorenraad op de Senioren Woonbeurs


Overzicht Senioren Woonbeurs Overzichtsfoto Senioren Woonbeurs
Terug