A A

26-02-2011 | Vrijwilligersfeest 26 maart 2011 in 't Spectrum
Vrijwilligerswerk is onbetaald, onbetaalbaar en onmisbaar. En zeker in de huidige maatschappij, waarin de overheid zich steeds meer terugtrekt en steeds meer een beroep gedaan wordt op eigen verantwoordelijkheid. Het jaar 2011 is uitgeroepen als “Europees jaar van het vrijwilligerswerk”. Ook in Schijndel zetten vele vrijwilligers zich belangeloos in voor de Schijndelse samenleving. Om al deze vrijwilligers in het zonnetje te zetten houden we op zaterdag 26 maart 2011 een “vrijwilligersfeest” in cultureel centrum ’t Spectrum. Hierover hebben we in de vrijwilligerskrant van begin januari al melding van mogen maken.

Programma
Dit vrijwilligersfeest is bedoeld voor alle vrijwilligers van Schijndel, van jong tot oud. Het feest begint om 19.00 uur in ’t Spectrum en biedt een programma van informatie, amusement en gezelligheid. Meer informatie over het programma volgt via publicaties in het Schijndels Weekblad.

Deelname
Als u wilt deelnemen aan het vrijwilligersfeest kunt u gebruik maken één van de drie onder-staande aanmeldingsmogelijkheden, o.v.v. van naam, adres en vereniging/organisatie.
Deelname is gratis.

Marion van Roessel-van Leijsen
Management- en Bestuurszaken
beleidsmedewerker communicatie.
  • Tel. (073) 544 08 04
  • E-mail: mvanroessel@schijndel.nl
  • Postadres: Gemeente Schijndel, afdeling communicatie, Antwoordnummer 3005 *
       5480 ZX SCHIJNDEL
       * Een postzegel is niet nodig
  • Terug